MegaLock bästa rättkryckan enligt Vi Bilägare

logo-vibilagare

MegaLock Standard

Denna rattkrycka är den ena av de provade som rekommenderas av Svenska Stöldskyddsföreningen och säljs bland annat via försäkringsbolags e-handelsplatser. Det innebär att den har testats och klarat kraven för Trafikförsäkringsföreningens (TFF) standard för den här typen av stöldskydd. Självriskeliminering ingår, vilket innebär att kundens självrisk ersätts om bilen skulle bli stulen trots bruk av rattkryckan. Här kan självriskbeloppet uppgå upp till max 5 000 kronor.

 

MegaLock Twin

Denna rattkrycka är den andra som rekommenderas av Svenska Stöldskyddsföreningen och den gurerade i ovan nämnda TV-program ”Stoppa tjuven”. Men här gick tjuvarna bet. De kunde inte öppna den med slagverktyg. även för denna rattkrycka ingår självriskeliminering, men här är beloppet högre. För Megalock Twin uppgår själv- riskbeloppet upp till max 10 000 kr. rattkryckan var mycket lätt att få på plats.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.